Servei de Casal d'Estiu

Informació important sobre el Casal d'Estiu 2020

-Aquest estiu, el Casal d'Estiu tindrà una durada de sis setmanes (del 22 de juny al 31 de juliol, de dilluns a divendres). Es contempla la possibilitat de realitzar un sondeig entre els participants perquè també es celebri durant el mes d'agost i la primera quinzena de setembre.

-El Casal d'Estiu està adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys d'edat.

-La inscripció virtual estarà disponible entre el 20 de maig i l'1 de juny. Recomanem aquest sistema per tal d'agilitzar el procés. A la capçalera del formulari hi trobareu les informacions sobre la documentació que cal adjuntar (comprovant de pagament, carnet de vacunes actualitzat i la documentació d'afectacions COVID-19 degudament omplert). Aquest últim document és el que apareix en "pdf" a la vostra dreta ("Mesures i protocols casals d'estiu 2020").

-La inscripció presencial a l'Ajuntament de Callús tindrà lloc del 2 al 5 de juny.

-PREUS: Donada la situació d’excepcionalitat, per tal de garantir la seguretat dels participants, la ràtio de monitors/infants ha estat modificada per tal de mantenir el mínim contacte entre infants de diferents grups d'edat, la qual cosa implica un augment de preu. L’Ajuntament de Callús assumirà el cost de la diferència que han patit algunes setmanes. Adjuntem imatge amb els preus del Casal d'Estiu 2020.

 

Formulari d'inscripció

Darrera actualització: 20.05.2020 | 08:48