Participació: comença una nova etapa

Dijous, 23 de juliol de 2015

El preplè d’aquest dimecres passat, dia 22 de juliol, va significar una represa de la participació dels callussencs i callussenques en la vida municipal.

Com era costum, al preplè es van enumerar els temes que aniran al proper ple i es va escoltar altres suggeriments i propostes de tothom sobre diverses qüestions relacionades amb la nostra vida de poble.

Des de l’equip de govern agraïm de manera especial totes les intervencions, sobretot pel to positiu i d’aportació constructiva que van tenir. Alguns temes van tenir resposta immediata, perquè se sabia. D’altres caldrà estudiar-los amb més cura i donar-hi resposta en una propera avinentesa.

I finalment hi ha alguns temes sobre els quals caldrà escoltar potser l’opinió de més persones, ja que sembla que potser són decisions controvertides, en què hi ha diferents opinions que caldria contrastar i al final decidir per un cantó o per un altre, sense poder acontentar tothom.

Sigui com sigui, creiem que l’exercici d’escoltar i prendre decisions posteriorment és un bon exercici per part dels que tenim la responsabilitat de dirigir els afers del poble. Per això, creiem que és tan important la crítica i l’aportació de l’opinió.

Recordeu que el proper dimecres, dia 29, a 2/4 de 9, farem el ple corresponent al mes de juliol.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18