Callús

Situat al curs final del riu Cardener, entre Súria i Sant Joan de Vilatorrada, entre Fonollosa i Santpedor, Callús és un poble acollidor, que us dona la més cordial benvinguda.

De tradició industrial tèxtil, avui desapareguda a causa de la crisi del darrer terç del segle XX, hem passat a ser un poble on es viu en pau i amb tranquil·litat a poca distància dels nuclis i polígons més dinàmics de la comarca del Bages i de la capital, Manresa. El comerç i la restauració tenen un bon dinamisme i mantenen la tradició de servei tant per als callussencs com per als forans que ens visiten.

Hi podeu gaudir de bons serveis educatius (escola bressol, escola d’educació infantil i primària, escola de persones adultes i, també, una bona Escola Municipal de Música) i uns bons serveis primaris de salut i serveis socials.

El poble també té una tradició de vida associativa, amb entitats de tota mena que ajuden a cohesionar la comunitat: des del futbol fins a l’excursionisme; des del cant coral i el teatre fins a la colla gegantera; etc. Cal destacar també les festes tradicionals de què podreu gaudir: la Cavalcada de Reis, les Caramelles de Pasqua, la Fira de les Filadores al maig, la Festa Major a final de juny; les Festes de Tardor pel Pilar i la Fira de Nadal.

Callús us espera!

Darrera actualització: 08.11.2019 | 09:26
Darrera actualització: 08.11.2019 | 09:26