Ajudem el Gran Recapte!

Dijous, 24 de novembre de 2016 a les 00:00

AJUDEM EL GRAN RECAPTE!

Aquest cap de setmana, divendres 25 i dissabte 26, se celebra el Gran Recapte, una acció solidària per ajudar a recollir aliments per a les organitzacions, com el Banc dels Aliments o Càritas que necessiten recursos per ajudar les persones que no poden arribar a final de mes. 

Per això us demanem la vostra solidaritat, per poder donar un cop de mà a aquestes organitzacions que tant han fet, fan i faran per evitar que a la nostra societat hi hagi persones o famílies que es quedin enrere o no puguin seguir al mateix ritme que la resta. 

Concretament, a Callús, Càritas recollirà aliments durant tot el divendres i el dissabte al supermercat Bonpreu-Esclat de Sant Joan de Vilatorrada, de manera que si hi aneu a comprar, us trobareu els voluntaris que recullen aliments per als més necessitats del poble. 

Des de l’Ajuntament us demanem que contribuïu, en la mesura de les vostres possibilitats, a fer que el rebost de Càritas es pugui omplir amb molta solidaritat, de manera que durant tot l’any es pugui administrar en favor dels més necessitats sense dificultats!

Moltes gràcies per ser-hi i per la vostra solidaritat, callussencs i callussenques!!

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18