Ja preparem Pasqua!

Dijous, 16 de febrer de 2017

Aquests dies hem tornat a veure moviment entorn de la preparació de les Caramelles. Tant la colla de Caramelles Grans, com la de Caramelles Petits, han començat els assajos –de cants i de balls- perquè puguem tenir una Pasqua ben lluïda. I també assagen les tirades de ballesta, per continuar i renovar la tradició amb saba nova.

No cal dir que aquest esforç, que es fa durant 8 o 10 caps de setmana, és més que notable i digne de ser destacat. El dia de Pasqua tots passejarem ufanosos i orgullosos pels carrers de Callús i admirarem els cants dels nostres infants i joves que ompliran de joia tots els racons del poble. I davant dels forasters traurem pit per les nostres Caramelles. I tindrem tota la raó.

Però en aquells moments estaria bé que recordéssim que aquell esplendor de la festa es fonamenta justament en els esforços callats, silents, abnegats d’aquests moments, d’aquests caps de setmana ingrats, en què cal vèncer la mandra i anar a assajar, quan estaríem tan bé a casa... O en què cal arrossegar la mainada i portar-los a l’escola per fer assaig de caramelles o de tirada de ballesta...

Des de l’ajuntament mirem d’ajudar les entitats que fan aquest esforç. I procurem posar al seu abast els mitjans necessaris perquè puguin portar a terme aquesta gran feinada col·lectiva que són unes Caramelles. Però també volem agrair a totes les persones que hi col·laboren el seu esforç d’ara per fer-nos passar una diada de Pasqua ben lluïda.

Ànims!!! 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:18