Més civisme!

Dimecres, 29 de març de 2017 a les 00:00

Fa pocs dies han aparegut una sèrie de pintades a diferents parets del poble. Sembla que els incívics han fet aparició a Callús i es dediquen a embrutar façanes tant d’edificis públics com privats. Naturalment, aquestes coses es fan de nit, perquè no es vol donar la cara...

Lamentem totes aquestes bretolades i, sobretot, lamentem els insults contra la policia i els Mossos que van aparèixer dilluns, dia 27 de març, a la façana de l’ajuntament. No solament creiem que són del tot inadmissibles, sinó que pensem que són realment molt injustes, ja que, si alguna cosa caracteritza aquests cossos policíacs és la seva voluntat de servei públic i de vetllar per la convivència entre tots els nostres conciutadans.

L’Ajuntament va presentar una denúncia i va calcular els costos que va suposar esborrar les pintades (que al cap de poques hores ja no hi eren). Però més enllà d’aquesta molèstia, el que realment ens preocupa és la impunitat amb què actuen els incívics.

Per això demanem a tots els callussencs i callussenques que col·laborin amb el consistori o amb els cossos policials a trobar els autors d’aquests actes incívics, de manera que entre tots creem un clima de respecte per les coses públiques i envers els servidors de l’ordre públic.

Moltes gràcies per endavant a tothom!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:19