Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:19:02 | 23/10/2018

Foto web
Portada > Actualitat > Notícies > ÈXIT DEL GRAN RECAPTE: MOLTES GRÀCIES!!

ÈXIT DEL GRAN RECAPTE: MOLTES GRÀCIES!!

07/12/2017

La setmana passada us fèiem una crida a col·laborar amb el Gran Recapte, que va tenir lloc el cap de setmana de l’1 i el 2 de desembre. Us convidàvem a aportar els vostres productes en comprar als diferents establiments col·laboradors: la cansaladeria Junyent, el supermercat Llobet, de Callús; i el supermercat BonPreu-Esclat, de Sant Joan. I també que, els qui poguéssiu, us presentéssiu com a voluntaris en la recollida d’aliments per al Gran Recapte, que a Callús organitza cada any Càritas.

Doncs bé: la resposta ha estat immillorable: un gran èxit!!! S’han recollit 3.910 quilos d’aliments, 400 més que l’any passat. Tot un rècord, que no s’esperava perquè més aviat les perspectives per a enguany eren que no s’assoliria la fita d’anys anteriors. I, en canvi, s’han superat. Això diu molt de l’esperit solidari dels callussencs i callussenques.

Per això, també des de l’Ajuntament, volem agrair aquesta generositat i l’esperit de solidaritat de tots nosaltres.

No cal dir que l’entitat que gestionarà aquests aliments, Càritas Callús, també us farà arribar el seu agraïment a través dels mitjans habituals. Però creiem que, com a responsables que Callús continuï essent una comunitat solidària, en la qual s’ajudi els que no poden arribar a final de mes, hem de fer públic el nostre agraïment perquè els nostres conciutadans, la bona gent de Callús, ha fet un gest que diu molt de tots nosaltres. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2018 a les 14:26h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona