QUE PASSEU UNES MOLT BONES FESTES!

Dijous, 21 de desembre de 2017

Acabem l’any i segurament que, en fer-ne balanç, trobem coses positives i coses no tant, coses que ens han anat molt bé i de les quals estem molt satisfets; i altres que, si fos a fer ara, les faríem diferents... És temps de balanç i de reflexió, recollits en el clos familiar, envoltats dels nostres. O amb el sentiment d’enyor dels que no hi són...

Des de l’Ajuntament volem desitjar unes bones festes a tothom: a tots els nostres conciutadans, a totes les famílies, a tothom... I ho volem fer desitjant que els somnis que tenim de cara al futur es facin realitat, que s’acompleixin els vostres desitjos i que aquestes festes les pugueu passar el millor possible!

Volem agrair també totes les persones generoses que ajuden els altres, que es desprenen d’una part de les seves pertinences o dels seus diners per subvenir i socórrer els que més ho necessiten. La generositat dels callussencs i callussenques, demostrada en fets com el Gran Recapte o com la Marató de TV3, és molt i molt alta. Us ho agraïm moltíssim!

Volem recordar-nos també de les famílies i de les persones que durant aquest any han perdut alguna persona estimada a causa de l’edat, per accident o per qualsevol altra circumstància. També volem tenir un record per les persones que ho passen malament per qualsevol fet o situació no prevista... És de justícia que en les diades que venen tinguem un record per a tothom que no pot gaudir-ne com els altres.

Sigui com sigui, en nom de tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament, en nom de tots els regidors i regidores, us desitgem unes molt bones festes!

Continuem sempre al vostre servei!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:21