TORNEM A COMENÇAR! LES CARAMELLES

Dijous, 18 de gener de 2018 a les 00:00

El començament d’any marca la nostra vida en molts sentits: personalment, però també comunitàriament. El mes de gener és un mes de començaments, de represa de moltes activitats. Abans, a pagès, era el mes en què es podaven els arbres i es tallaven els sarments dels ceps, entre altres tasques d’inici d’un nou cicle. Ara moltes de les feines agrícoles queden mig esborrades pel tràfec de la vida urbana, que és la que marca el nostre ritme de vida anual.

A Callús, però, el gener és un mes important, perquè és quan comencem a preparar una de les activitats que ens faran sentir més poble i ens ajudaran a compartir més les nostres vivències i les nostres inquietuds: les Caramelles. L’esclat que viurem el dia de Pasqua comença a preparar-se des d’ara i serà més lluït com més intensa sigui la seva preparació des d’ara mateix.

Aquest divendres la colla dels Grans i la setmana que ve la dels Petits comencen a assajar les cançons (la sardana, el vals...) i a preparar els balls per recórrer el dia de Pasqua els carrers del nostre poble i els camins dels nostre municipi anunciant la Pasqua. Igualment els ballesters, grans i petits, provaran si la ballesta està en condicions de ser utilitzada o si hi cal algun retoc perquè funcioni millor.

Des de l’Ajuntament volem fer una crida, en aquest moment, a tothom perquè col·labori en les Caramelles. Una crida, sobretot al jovent perquè s’afegeixi al grup de Caramelles Grans i als pares i mares perquè portin els infants al grup de Caramelles Petits. Sense gent, sense jovent i infants, les Caramelles no tindran el lluïment que han de tenir.

Entre tots hem de fer unes Caramelles 2018 d’allò més lluïdes! Les Caramelles seran sempre nostres!

Gràcies a tothom per col·laborar-hi!

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:21