DE LA FESTA MAJOR AL JULIOL NO PARIS

Dijous, 5 de juliol de 2018 a les 00:00

Val a dir que la Festa Major d’enguany ens ha deixat a tots els callussencs i callussenques un bon regust. D’una banda, hem inaugurat un Passeig que fa goig i és l’admiració tant de la gent del poble, com dels forasters que ens visiten. (Fins i tot hi ha qui el ve a retratar per poder-lo mostrar al seu ajuntament...). De l’altra, perquè en tots els actes hi ha hagut una més que alta participació: des del pregó i el sopar a càrrec dels restauradors del poble del divendres, fins al sopar popular i les havaneres del dilluns. I la participació és el que dona sentit a tot el que s’organitza.

Per això, cal donar les gràcies a les entitats i a totes les persones que han ajudat a fer que aquesta festa major 2018 hagi estat un gran èxit. I tots plegats ens hem de felicitar d’haver aconseguit mantenir viva una tradició i posar-la al dia.

Però l’activitat d’aquests dies té continuïtat en el programa d’Al juliol no paris. Tot un conjunt d’actes que, especialment el cap de setmana, ens conviden a passar-nos-ho bé, a sortir i a participar de concerts, activitats esportives i altres activitats destacades. Des de l’Ajuntament us animem a ser-hi, a sortir de casa i a prendre-hi part.

No us en penedireu!

Aquest cap de setmana, per exemple, tenim un concert al Vagó, dissabte, a les 10h del vespre, a càrrec del grup Cateto Opuesto. Ho organitza l’Escola de Música de Callús. I diumenge, una matinal conjuntament organitzada pels clubs de Petanca i el Club Caní. A més, us recordem que diumenge se celebra arreu la jornada Mulla’t contra l’esclerosi múltiple.

Us hi esperem!

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22