Accés directe als continguts

Ajuntament de Callús

Data i hora oficials:05:03 | 26/06/2019

Viladelleva Callús
Portada > Actualitat > Notícies > Que tingueu un bon Nadal!

Que tingueu un bon Nadal!

21/12/2018

Dimarts que ve serem Nadal. Un bon dia per reunir-nos tota la família i compartir moments d’alegria i de joia.

Abans, demà dissabte, celebrarem tots plegats la Fira de Nadal, a la plaça de l’església, on hi haurà parades, farem cagar el tió i repartirem xocolata i pa torrat. Serà una manera de desitjar-nos bones festes i d’encetar el cicle de Nadal, que acabarem amb la magnífica cavalcada de Reis el dia 5 de gener. 

Aquests dies, més enllà dels menjars, són dies de retrobament: de veure familiars, amics i coneguts que potser fa mesos o algun any que no veiem. Són dies eminentment familiars, per ser viscuts en el si de cada casa i de conèixer-nos una mica més.

Des de l’Ajuntament volem desitjar a tots els callussencs i callussenques tota la felicitat i tota la ventura personal i familiar. I que visqueu els moments de trobada amb la màxima intensitat.

Però també volem demanar a tothom que tingui un record per aquelles persones i famílies que no tindran tanta sort i que no podran celebrar el Nadal amb la joia i alegria que el celebrarem els altres: potser perquè durant l’any s’ha mort algun familiar proper; potser perquè han tingut alguna situació de desgràcia a causa d’un accident; potser perquè han tingut algun daltabaix professional o personal...

Hi ha gent al nostre voltant que pateix, que s’ho passa malament... I els que tenim la sort de viure la vida amb més bona situació o amb més optimisme hem de compartir i tenir empatia pel sofriment dels altres. En la mesura que puguem, hem d’ajudar els que tenen més dificultats. Encara que sigui amb una paraula amable, amb un gest de bona voluntat, amb una mirada d’ànim i coratge cap a qui pateix...

Al costat de viure la joia i felicitat del Nadal, doncs, demanem que tinguem també un record i un gest d’ajuda per qui ho necessiti. Segur que això ens farà sentir molt millor i contribuirà que el nostre poble visqui el Nadal amb un sentit de comunitat.

Callussencs i callussenques, tingueu tots un bon Nadal i unes bones festes!!

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 08:16h
Ajuntament de Callús

Ajuntament de Callús

Pl. Major, 1. 08262 Callús

Telèfon: 936 930 000 - Fax: 938 360 301 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Web: www.callus.cat

NIF: P0803700D

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona