4a FIRA DE L'OCUPACIÓ DEL BAGES

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 00:00

El principal objectiu de la Fira de l'Ocupació del Bages és posar en contacte empreses que necessiten contractar nous professionals amb persones que busquen feina. És un punt de trobada entre joves i empreses.

La Fira de l'Ocupació del Bages està organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa i l'Ajuntament de Manresa, amb el suport del Consell Comarcal del Bages, la Diputació de Barcelona, Bages TTT i el Fons Social Europeu, entre d'altres.

La Fira es celebrarà el proper 2 de desembre de 2021, de 9:00 a 14:00h i de 15:00h a 17:00h, al Museu de la Tècnica de Manresa.

Durant la jornada de la Fira, els candidats poden portar els seus currículums, parlar amb les empreses per conèixer els perfils professionals que necessiten i informar-se dels seus processos de selecció. També disposaran d'un punt d'informació on professionals del CIO i de la Cambra de Comerç de Manresa, informaran del funcionament dels serveis locals d'ocupació; diferents activitats per ajudar els participants a trobar feina: revisió de currículums, consulta d'ofertes de treballa i speed dating: s'impartiran dos tallers : "Entrevista per competències" i "Marca personal aplicada a la recerca de feina" i una conferència adreçada a les empreses sobre el talent en el mon digital.

SI ETS UNA EMPRESA, INSCRIU-TE I CONFIRMA LA TEVA PRESÈNCIA!!!!!!!!! LES INSCRIPCIONS ENCARA SÓN OBERTES!

Darrera actualització: 20.12.2021 | 08:33