Casal d'Estiu 2021

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 00:00

Informació important sobre el Casal d'Estiu 2021

- Aquest estiu, el Casal d'Estiu tindrà una durada de dos dies i cinc setmanes (del 23 de juny al 30 de juliol, de dilluns a divendres i excloent el 24 de juny ja que és festiu). Es contempla la possibilitat de realitzar un sondeig entre els participants perquè també es celebri durant el mes d'agost.

- El Casal d'Estiu està adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys d'edat.

- La inscripció online estarà disponible del 17 de maig al 2 de junyRecomanem molt preferentment aquest sistema per tal d'agilitzar el procés. A la capçalera del formulari hi trobareu les informacions sobre la documentació que cal adjuntar (comprovant de pagament, carnet de vacunes actualitzat i la documentació d'afectacions COVID-19 degudament omplert). Aquest últim document és el que apareix en "pdf" a la vostra dreta ("Mesures i protocols casals d'estiu 2020").

- La inscripció presencial a l'Ajuntament de Callús tindrà lloc els dies 3 i 4 de juny.

PREUS: Els preus a pagar són els que apareixen a l'imatge adjunta. Donada la situació d’excepcionalitat, per tal de garantir la seguretat dels participants, la ràtio de monitors/infants ha estat modificada per tal de mantenir el mínim contacte entre infants de diferents grups d'edat, la qual cosa implica un augment de preu. L’Ajuntament de Callús assumirà, com el curs el passat, aquest cost extra de la diferència que han patit algunes setmanes.

IMPORTANT! Adjuntar al formulari el document Word degudament omplert, ja que es tracta de la Declaració Responsable per part de les famílies.

Darrera actualització: 12.05.2021 | 14:40