Èxit en el JULIOL NO PARIS

Dimecres, 30 de juliol de 2014 a les 00:00

Les activitats esportives durant aquest mes de juliol han estat un èxit de participació i ambient.

-Campus C.F. Callús: durant la última setmana de juny i la primera setmana de juliol es va fer aquest campus de futbol al camp municipal amb una participació d'una vintena de nens.

-Casal d'estiu: durant les 5 setmanes de juliol s'ha fet el casal d’estiu, amb la participació d'uns 60 nens cada setmana, que han gaudit de nombroses activitats com sortides al llac de Navarcles, sortida a fer activitats aquàtiques a Sant Quintí de Mediona,  sortida al pont de Vilomara al Bages Park, bicicletades, caminades, diferents activitats esportives al municipi, tallers,... On tots els nens han gaudit fent esport al nostre poble. 

-Cursets de natació: durant les 5 setmanes de juliol s'han fet els cursets en grups per edats des de 3 fins a 10 anys a la piscina municipal cada matí.

-Torneig de tennis: durant el mes de juny es va fer la lligueta, i aquest juliol s'han fet les eliminatòries, arribant a la final el callussenc Francesc Casé i l'altre callussenc Fermin Moreno. Com l'estiu passat, la victòria va ser per Casé després de disputar una gran final.

-12h futbol sala: el dissabte 12 de juliol es va fer el torneig de futbol sala amb la participació de 10 equips. L’organització anava a càrrec del CF Callús. A la final van arribar-hi 2 equips callussencs, emportant-se la victòria final, i els 300 euros de premi l'equip local del Bar Stop.

-“Mulla't per l'esclerosi múltiple”: el passat diumenge 13 de juliol a la piscina municipal es va fer la jornada del “Mulla't per l'esclerosi múltiple”, on tots els nedadors que van voler van poder nedar uns metres i comprar articles de roba per col·laborar econòmicament en la lluita contra aquesta malaltia. La jornada es va concloure amb la participació d’una trentena de persones que van sumar metres nedant.

-Gent del barri: el dimarts 15, dimecres 16 i dijous 17 de juliol es va celebrar el torneig de la gent del barri infantil, on els nens de fins a 14 anys van poder demostrar les seves habilitats en el vòlei platja, futbol sala i el joc de matar. A la final hi van arribar el Barri Blau i el Barri Blanc, quedant campions aquests darrers.

-Torneig Vòlei Platja: el dissabte 26 i diumenge 27 de juliol es va celebrar la 14a edició d'aquest torneig, on van participar 16 equips, 5 dels quals eren callussencs. L’organització anava a càrrec del CF Callús. A la final van arribar-hi 2 equips locals, i després d'un disputat i igualat partit la victòria va ser per Che Spectakulo, revalidant el títol de l'any passat.
 
Amb aquestes 8 activitats, que ja comencen a formar part del programa callussenc i de la resta de la comarca, podem estar molt satisfets de tenir un poble tan participatiu durant el mes de JULIOL. Esperem que aquesta participació es mantingui durant molts més estius per seguir fent de Callús un poble actiu.

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:17