JORNADA LET'S CLEAN

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

Callús s’afegeix de nou a les jornades de neteja let’s clean up day, que enguany és del 6 al 8 de maig.

Es tracta d’una acció comuna a tot Europa impulsada per la Comissió Europea i el Comité europeu de les regions per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Des de l’ajuntament s’organitza any rere any una activitat als entorns de Callús i enguany la sortida es farà el proper diumenge 8 de maig de 2022. Si voleu participar-hi, el punt de trobada serà a la Plaça Major (davant l'Ajuntament) a les 10h del matí. Allà es repartirà el material per a la recollida de deixalles i es farà una petita explicació de la problemàtica en relació a la jornada de neteja.

La participació és oberta a tothom i no cal inscripció. Cal portar roba i calçat còmodes, i esmorzar. Si es disposa de guants caldrà portar-los, també.

L’organització d’aquesta jornada de neteja és a càrrec de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 27.04.2022 | 09:05