MILLORANT LA COMUNICACIÓ

Dimarts, 26 de setembre de 2023 a les 00:00

Des de l'Ajuntament volem elaborar i implementar un Pla Local de Comunicació, on es defineixi l'estratègia i les línies d'actuació a seguir en matèria de comunicació municipal, amb la voluntat de que tota la ciutadania pugui accedir de forma fàcil, atractiva i entenedora al conjunt d'informacions, accions, productes i serveis del Consistori.

 

És sota aquest marc que iniciem el procés amb una enquesta adreçada a totes les callussenques i callussencs.

L'objectiu d'aquesta primera fase és conèixer els hàbits i l'opinió de la població al voltant de la comunicació municipal mitjançant un qüestionari anònim i confidencial, que es pot respondre de manera fàcil i ràpida per internet o físicament a l'Ajuntament, on s'ha habilitat un espai perquè el pugueu respondre en format paper.

La col·laboració de totes les veïnes i veïns és fonamental per conèixer l'estat de partida de la comunicació actual i poder prendre mesures per millorar-la.

Després d'aquesta primera contextualització, es preveuen unes sessions de treball que es plantejaran a totes i tots els ciutadans, entitats i grups municipals que hi vulguin participar.

Us agraïm el vostre temps per aportar la vostra opinió. La vostra retroalimentació ens ajuda a millorar la nostra comunicació amb la comunitat.

Per emplenar el qüestionari pots adreçar-te i emplenar-ho físicament a l'Ajuntament o si ho prefereixes, respondre de forma digital, de manera fàcil i ràpida, escanejant el QR o accedint al següent  enllaç https://l56hfgdfv2d.typeform.com/to/FXPJZ4XO

DISPONIBLE FINS EL DIA 16 D'OCTUBRE.

Darrera actualització: 25.10.2023 | 18:37