Nou servei telefònic i Whatsapp de l'Observatori Contra l'Homofòbia

Dijous, 25 de març de 2021 a les 00:00

Nou servei telefònic i WhatsApp on les dones (cis o trans) lesbianes i bisexuals poden denunciar les discriminacions i violències que han patit d’una manera segura i anònima. Aquest servei està gestionat exclusivament per dones que formen part del cos de voluntàries de l’Observatori Contra l'Homofòbia (OCH). Està actiu cada primer dijous de cada mes de 18:00h a 20:00h i fora d’aquest horari també és possible contactar via WhatsApp. A més, a part d’aquests dos serveis, es pot contactar qualsevol dia amb l’OCH.

 

Ja fa 13 anys que es va iniciar l’Observatori Contra l’Homofòbia, una organització social enfocada a la defensa i la protecció dels drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI, mitjançant la implementació d’un sistema d’observació i seguiment permanent de tots els casos de discriminació homofòbica, transfòbica i bifòbica en els diferents escenaris on es puguin produir.

Des de l’inici de l’Observatori, l’any 2008, es posa de manifest el seu caràcter proactiu en la defensa i la protecció de drets i llibertats del col·lectiu LGTBI i, han reivindicat la necessària implementació de polítiques públiques que erradiquin les discriminacions que pateixen les persones del col·lectiu. Així doncs, col·laboren amb entitats socioculturals per la promoció i la defensa dels Drets Humans del col·lectiu LGTBI.

Darrera actualització: 25.03.2021 | 09:20

Imatges