PROGRAMA EDUCACIÓ AMBIENTAL

Divendres, 18 de febrer de 2022 a les 00:00

Des dels serveis de Medi Ambient de l'Ajuntament de Callús i amb la col·laboració de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i la Diputació de Barcelona, estem realitzant un Programa d’Educació Ambiental pel municipi.

Aquest programa ens ha de ser útil per planificar i preparar actuacions per els propers anys que permetin millorar el Medi Ambient del municipi.

Es considera molt important, per un projecte com aquest, la participació de tots els agents del municipi (associacions, centres educatius, comerços i empreses,...) i persones que hi puguin estar interessades, fent les seves aportacions al projecte i indicant les seves preferències i propostes d’actuacions a realitzar.

És per això que us convoquem a participar-hi el proper dia 24 de febrer de 2022  a les 18:00 a la sala de plens de l’ajuntament, on us explicarem en què consisteix el programa i com podeu participar per tal de garantir que el Programa d’Educació Ambiental reculli les opinions de tota la població i associacions del municipi, aconseguint en darrera instància una programació anual d’actuacions.

Si no hi podeu assistir i voleu participar podeu omplir  el formulari que trobareu online.

Darrera actualització: 18.02.2022 | 11:56