Setmana de l'energia 2020 - Virtual

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Callús s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible que aquest any és totalment virtual.

L’objectiu principal és informar i promocionar l’estalvi i eficiència energètica entre la ciutadania. En un context de crisi sanitària que ha suposat un increment del consum energètic, i per tant econòmic, a nivell domèstic degut al confinament, cal posar èmfasi en la informació útil, pràctica i entenedora per a la ciutadania que li permeti estalviar i fer un ús eficient de l’energia. Alhora, és necessari sensibilitzar la ciutadania de la importància del seu paper clau en la transició energètica cap al nou model energètic. 

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han creat i adaptat diversos recursos d'educació i sensibilització ambiental com a recursos virtuals oberts, que es poden consultar a https://www.diba.cat/web/xarxasost/setmanaenergia. Així mateix, des de l'Institut Català de l’Energia (ICAEN) també han penjat recursos http://icaen.gencat.cat/ca/l_icaen/campanyes/setmana-de-l-energia/recursos/ i activitats en línia http://icaen.gencat.cat/ca/l_icaen/campanyes/setmana-de-l-energia/agenda/

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible es celebra durant la setmana del 22 al 26 de juny, tot i que els recursos en línia estaran disponibles durant el mes de juliol.

Darrera actualització: 23.06.2020 | 14:04