Tallers per al suport a la ciutadania en la tramitació electrònica

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 00:00

Cada cop més, la tecnologia avança i s'imposa en el nostre dia a dia. És per això, que l'Ajuntament de Callús, juntament amb el Consell Comarcal del Bages i la Diputació de Barcelona, ofereixen els Tallers per a la promoció del canal electrònic de les administracions, que es duran a terme de l’1 al 17 de desembre de 2021.

El desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació, ha provocat canvis importants en la producció, prestació i qualitat dels serveis públics i en la manera com els ciutadans interaccionen amb l’administració.

L’administració electrònica permet que els serveis que ofereix l’Administració a la ciutadania siguin més eficaços, ràpids i eficients, faciliten l'apropament als ciutadans, i els mitjans que tenen per poder relacionar-s'hi.

Les noves disposicions legals, obliguen a totes les persones jurídiques i als seus representants, a totes les entitats, col·legiats i funcionaris, a relacionar-se amb les Administracions utilitzant l'administració electrònica.

l'Ajuntament de Callús, juntament amb el Consell Comarcal del Bages i la Diputació de Barcelona, ofereix els Tallers per a la promoció del canal electrònic de les administracions, que es duran a terme de l’1 al 17 de desembre de 2021, i seran impartits per formadors experts en totes les eines de l'administració electrònica.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 09:06