Butlletí de notícies gencat- maig 2018

Dilluns, 28 de maig de 2018

Butlletí gencat

Novetats sobre atenció ciutadana

Departament de la Presidència

Maig 2018 #17 

Catalunya a vista d'ocell

Vols veure com ha canviat el teu barri en els últims 70 anys? I com han crescut les ciutats catalanes i s'ha urbanitzat el territori? Ara pots amb l'aplicació web del comparador històric del territori! Veuràs l'evolució del territori català des de 1945 fins a l'actualitat.

Llegiu-ne més

Com pots protegir les teves dades personals

El nou Reglament Europeu de Protecció de Dades també s'aplica a Catalunya des del 25 de maig de 2018. Els ciutadans hem de donar el consentiment clar i positiu per cedir les nostres dades.

Llegiu-ne més 

Al·lèrgia primaveral? 

Esternuts, picors i congestió nasal són alguns dels efectes de les al·lèrgies primaverals. T'expliquem alguns consells que t'ajudaran a prevenir-los.

Llegiu-ne més 

Ajuts per fer front al pagament del lloguer

L'import màxim és de 200 euros mensuals i pots presentar la sol·licitud fins al 29 de juny. Consulta'n els requisits!

Llegiu-ne més 

Com és l'activitat de nit al Banc de Sang? 

El Banc de Sang, una màquina que no s'atura. Coneix com funciona el procés quan a la nit arriba la sang dels donants de tot el territori.

Llegiu-ne més 

Més banderes blaves al litoral català

Aquest estiu gaudeix de les platges i ports catalans! Catalunya obté 101 banderes blaves per a les seves platges i 22 per als ports. El guardó premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i els serveis que ofereixen.

Llegiu-ne més 

L'ozó troposfèric, a vigilància 

Sabies que les concentracions de nivells d'ozó elevats, un gas que es troba a l'aire que respirem, tenen efectes negatius per a la salut? Si se superen determinats llindars és recomanable reduir o evitar l'exercici físic intens.

Llegiu-ne més 

Preinscripció als cicles formatius d'FP sense moure't de casa

Ara amb l'idCAT Mòbil pots tramitar la preinscripció als cicles formatius de grau superior d'FP sense papers ni desplaçaments. Ràpid i fàcil!

Llegiu-ne més 

Ja has fet la declaració de la renda? 

Aquest any l'Agència Tributària de Catalunya t'ajuda a fer-la. Demana cita prèvia al telèfon 901 22 33 44. Tens temps fins al 2 de juliol. 

Llegiu-ne més 

 

Font: Generalitat de Catalunya

Darrera actualització: 25.01.2019 | 12:22