Notícies

 • CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT 21-10-2022

  Des de Sant Andreu Salut, el proper dia 2 de novembre a la Residència Montblanc, realitzaran una nova edició del Certificat de professionalitat: Atenció a persones dependents en institucions socials.

 • Kit Digital CONVOCATÒRIA PROGRAMA KIT DIGITAL 21-10-2022

  El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals per aconseguir un avenç digital.

  Existeixen diferents convocatòries segons el nombre de treballadors que tingui l'empresa. Segons aquesta condició, varia l'import del Bo Kit Digital per finançar l'adquisició de solucions tecnològiques.

   

   

 • CICLE DE JORNADES CICLE DE JORNADES "Maquinària innovadora per a la nova agricultura" 11-10-2022

  El proper 21 d'octubre tindrà lloc la primera sessió del cicle de jornades dedicat a Noves tecnologies al servei de la pagesia.

   

 • PROGRAMA DE TV3 PROGRAMA "ESTÀ PASSANT" DEL TONI SOLER 06-10-2022

  El programa de TV3 conduit pel Toni Soler, "Està Passant", a convidat al poble de Callús a assistir de públic el dimecres dia 19 d'octubre.

  El programa posa a disposició de Callús un autocar per recollir i després tornar a Callús a les persones interessades.

  Si us fa gràcia anar a TV3 i passar una tarda diferent, només cal que passeu per l'Ajuntament per apuntar-vos (portar el DNI).

 • VII NETWORKING EMPRESARIAL 04-10-2022

  JORNADA DE NETWORKING

  La Jornada de Networking està adreçada a les empreses de la Comarca del Bages i tindrà lloc el proper dia 7 d'octubre de 9:00h a 13:30h al circuit de Can Padró (Castellbell i el Vilar).

  La sessió és gratuïta però es requereix inscripció prèvia per poder assistir-hi.

 • CURS: VEHICLE ELÈCTRIC I PUNTS DE RECÀRREGA 04-10-2022

  S'ha ampliat el termini d'inscripció del curs impartit per EURECAT i organitzat pel Consell Comarcal del Bages en el marc del projecte "Suport a l'automoció".

  Aquest curs està finançat per la Diputació de Barcelona i s'inicia el dia 20 d'octubre. Durant 80h, es donarà a conèixer la tecnologia utilitzada en cotxes elèctrics i en punts de recàrrega, el funcionament dels cotxer híbrids i connectats, i com afecta aquesta tecnologia al nostre entorn.

 • CICLE DE TALLERS 04-10-2022

  Reptes de futur en Recursos humans. Agilitat als recursos humans.

  Dijous dia 6 d'octubre, de 9:00h a 11:00h, a la Cambra de Comerç de Manresa s'impartirà el taller "Reptes de futur en Recursos humans. Agilitat als recursos humans". El Sr. Juan Antonio Gómez, consultor i formador programes de transformació, explicarà com aplicar les idees de gestió de projectes en les àrees de recursos humans de les empreses.

  Acte obert a empreses i personal tècnic.

  Inscripcions: goviedo@cambramanresa.org o al telèfon 93.872.42.22.

 • FORMACIÓ T.T.T. 04-10-2022

  Mòdul formatiu: "Xarxes i Servidors informàtics".

  Formació destinada a instal·lar, configurar i verificar els elements d'una xarxa local d'internet i conèixer tot els elements i materials necessaris: routers, hubs, switches, cablejat, etc.

 • FORMACIÓ T.T.T. 04-10-2022

  Mòdul formatiu: "Soldadura electrònica. Tècniques per contacte"

  La formació té com a objectiu conèixer i aprendre totes les tècniques de soldadura i microsoldadura per a components SMD i connectors en plaques bases de portàtils, mòbils, pantalles, centraletes d’automòbils, entre d'altres.

  El curs consta de 150 hores des del dia 04/10 fins al 17/11 i es portarà a terme a les instal·lacions de la Fundació EMI. Carretera de Vic, 259 (entrada C/Avinyó) P. Industrial Els Dolors als matins de les 9 a les 14 hores de dilluns a divendres.

 • CICLE DE JORNADES "L'empresa del demà" 04-10-2022

  El proper dia 10 de novembre de 2022 a les 9:00h, hi haurà la jornada de cloenda del Cicle de Jornades L'empresa del demà, a la Cambra de Comerç de Manresa, amb el títol "El Bages, territori innovador".

  Hi participarà l'empresa Aira robots, Airtificial i UVE Solutions.

  Per inscripción: a mrodriguez@cambramanresa.org o al telèfon 93.872.42.22

 • #LLOGUER JOVE #LLOGUER JOVE 30-09-2022

  #LLOGUER JOVE

  Del 28 de setembre al 7 d’octubre es pot sol·licitar la subvenció per al pagament del lloguer o habitació per joves fins a 36 anys.

  La documentació necessària per a sol·licitar aquest ajut és:

  • El contracte de lloguer de l’habitatge
  • El full d’empadronament
  • Rebuts de pagament de l’exercici 2022
  • Full de dades bancàries i/o certificat de titularitat (document SEPA)
  • DNI/NIE
  • Ingressos
  • Documentació acreditativa de circumstàncies excepcionals, si s’escau

  Cal tenir tota la documentació en format pdf i estar donat/da d’alta de l’idCAT mòbil o CLAVE.

  La sol·licitud es fa en línia a través del següent enllaç:

  https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/20246_Subvencions-per-al-pagament-del-lloguer

  Per a més informació podeu consultar aquesta infografia o anar al web

  https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Ajuts-al-Lloguer-jove

 • ONZE DE SETEMBRE, DIADA NACIONAL DE CATALUNYA ONZE DE SETEMBRE, DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 03-09-2022

  L'Onze de setembre és la festa nacional de Catalunya. L'Ajuntament de Callús, ha preparat uns actes per a la seva celebració.

 • CURS ELECTRÒNICA DE COMPONENTS - APLICACIONS INDUSTRIALS CURS ELECTRÒNICA DE COMPONENTS - APLICACIONS INDUSTRIALS 19-07-2022

  Amb aquest curs es podran obtenir els coneixements necessaris per entendre el funcionament, muntatge i manteniment de circuits electrònics en la cerca de solucions aplicades a entorns industrials.

 • CURS LOGÍSTICA 4.0 CURS LOGÍSTICA 4.0 19-07-2022

  Formació específica per persones diplomades, llicenciades o professionals amb experiència o sense, que estiguin desenvolupant o vulguin desenvolupar la seva carrera professional en l'àmbit de la logística i les noves tecnologies de la industria 4.0.

 • FORMACIÓ EN VEHICLES ELÈCTRICS FORMACIÓ EN VEHICLES ELÈCTRICS 14-07-2022

  El mes de setembre s'inicia un curs anomenat "Vehicle elèctric i punts de recàrrega". El curs dóna a conèixer la tecnologia utilitzada en els cotxes elèctrics i en els punts de recàrrega, el funcionament dels cotxes híbrids i connectats, i com afecta aquesta tecnologia al nostre entorn, en referència al reciclatge i a l'economia circular.

 • CICLE DE JORNADES "Reptes de futur en recursos humans" 20-06-2022

  El proper dijous dia 7 de Juliol, de 9:00h a 11:00h a la Cambra de Comerç, Héctor Labarta Brustenga parlarà del "Canvi de paradigma: la transformació dels recursos humans per evitar perdre talent clau a les empreses".

 • VOLS FER CREIXER EL TEU COMERÇ? VOLS FER CREIXER EL TEU COMERÇ? 15-06-2022

  Programa de suport per donar l’impuls que necessites al teu negoci

 • FESTA MAJOR 2022 14-06-2022

  Ja queda menys per la nostra FESTA MAJOR, amb moltes activitats i actuacions. Aquí teniu el programa per anar fent boca.

Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:52
Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:52