Notícies

 • JORNADA LET'S CLEAN JORNADA LET'S CLEAN 26 d'abril de 2022

  Callús s’afegeix de nou a les jornades de neteja let’s clean up day, que enguany és del 6 al 8 de maig.

  Es tracta d’una acció comuna a tot Europa impulsada per la Comissió Europea i el Comité europeu de les regions per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

  Des de l’ajuntament s’organitza any rere any una activitat als entorns de Callús i enguany la sortida es farà el proper diumenge 8 de maig de 2022. Si voleu participar-hi, el punt de trobada serà a la Plaça Major (davant l'Ajuntament) a les 10h del matí. Allà es repartirà el material per a la recollida de deixalles i es farà una petita explicació de la problemàtica en relació a la jornada de neteja.

  La participació és oberta a tothom i no cal inscripció. Cal portar roba i calçat còmodes, i esmorzar. Si es disposa de guants caldrà portar-los, també.

  L’organització d’aquesta jornada de neteja és a càrrec de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

 • Fira de les Filadores Fira de les Filadores 2022 20 d'abril de 2022

  Callús 1900, segona edició de la  Fira de les Filadores (1 de maig de 2022)

 • Prohibit fer foc RECORDATORI PROHIBICIÓ ENCENDRE FOC - del 15 de març al 15 d'octubre 5 d'abril de 2022

  Del 15 de març al 15 d’octubre, no es pot fer foc als terrenys forestals sense autorització 

  El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural informa que del 15 de març, fins al 15 d’octubre ja no es pot encendre foc en terreny forestal. Amb el que portem d’any ja s’han produït 150 incendis forestals que han cremat 454 hectàrees; el més gran va ser el que es va produir a Roses el 21 de febrer i que va cremar 377 hectàrees forestals.

  Tot i les pluges caigudes aquests últims dies, els índexs de sequera continuen molt alts per aquesta època i pràcticament arreu són molt superiors als de fa un any. Aquest factor agreuja l’estat de la vegetació i que els valors de sequera siguin elevats quasi arreu, significa que àmplies àrees arbrades de la meitat nord del país, tradicionalment fora del radar dels incendis en aquesta època, també podran patir dies d’elevat perill d’incendi.

  No es pot fer foc sense autorització

   

 • CONTE MUSICAL CONTE MUSICAL 5 d'abril de 2022

  Els alumnes i professors de l'Escola de Música de Callús, han preparat un Conte musical pels infants de 0 a 7 anys.

  Si tens fills d'aquesta edat, no hi poden faltar. ELS HI AGRADARÀ!!!!!

 • ACTIVITATS SETMANA SANT JORDI Activitats setmana de Sant Jordi 5 d'abril de 2022

  Els alumnes i professors de l'Escola de Música de Callús, han preparat un seguit d'actes per la Setmana de Sant Jordi. 

  Tindràs una setmana molt ocupada perquè segur que totes t'agradaran.

 • PORTES OBERTES ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL MAINADA Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals - Curs 2022-2023 4 d'abril de 2022

  La jornada de portes obertes a l'Escola Bressol Municipal "MAINADA", pel curs 2022-2023, tindrà lloc el proper dissabte 30 d’abril de 10:00 a 13:30h. Serà una jornada presencial però amb cita prèvia.

 • PREINSCRICPIONS ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL MAINADA Preinscripcions escola bressol municipal Mainada - Curs 2022-2023 4 d'abril de 2022

  La preinscripció escolar a l'educació infantil (0-3 anys)

  L'escola bressol o llar d'infants és un dels primers entorns de socialització dels vostres fills. Els nens i nenes accedeixen per primera vegades al sistema educatiu, on comencen una etapa en la qual aprendran valors i desenvoluparan aptituds que els ajudaran a créixer. Els primers anys de vida dels infants són fonamentals pel seu desenvolupament futur.

  Des de l'Escola Bressol Municipal "MAINADA", t'acompanyem per ajudar-te en aquest moment tan important.

  Informa't i prepara't abans que comenci la preinscripció

 • Contacta amb l'Ajuntament Contacta a l'Ajuntament 1 d'abril de 2022

  Podeu fer qualsevol queixa, suggeriment o sol·licitud des de la seu electrònica entrant una instància general a través de l'enllaç següent:
  Seu electrònica – Tràmits en línia

  També podeu venir a les oficines d’atenció ciutadana respectant els horaris següents:

  • De dilluns a divendres, de 9 a 14h
  • Dimecres, de 16 a 18h

  En cas d’incompatibilitat amb els horaris proposats, podeu trucar al número de l’Ajuntament (93 693 00 00) per intentar resoldre el problema directament amb atenció telefònica o per concretar cita prèvia.

 • Cartell baixada d'andròmines Baixada d'andròmines - Festa Major 2022 22 de març de 2022

  La Festa Major 2022 a Callús tindrà lloc del 24 al 27 de juny. Una de les novetats previstes per aquesta edició és la baixada d’andròmines, que aprofitem per anunciar amb quatre mesos d’antelació perquè tots els interessats/des puguin preparar-se amb el temps i condicions necessàries. Hi poden participar nens i nenes, grans i joves, a partir dels 10 anys. L’andròmina guanyadora serà premiada amb una recompensa encara per determinar.

 • BUSQUES FEINA? Busques feina? 18 de febrer de 2022

  Demana cita a l'Aula de Feina!

  Truca al 697 92 00 11 per a més informació.

 • PROGRAMA EDUCACIÓ AMBIENTAL PROGRAMA EDUCACIÓ AMBIENTAL 18 de febrer de 2022

  Des dels serveis de Medi Ambient de l'Ajuntament de Callús i amb la col·laboració de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i la Diputació de Barcelona, estem realitzant un Programa d’Educació Ambiental pel municipi.

 • Música en família MÚSICA EN FAMÍLIA 17 de febrer de 2022
 • DIA DE LA DONA TREBALLADORA 8 de Març, DIA DE LA DONA TREBALLADORA 17 de febrer de 2022

  La Regidoria de la Dona vol celebrar el DIA DE LA DONA TREBALLADORA. Per aquest motiu ha organitzat una excursió a Barcelona, on es visitarà l'exposició DONES A LA MAR al Museu Marítim i el Poble Espanyol.

 • Suspensió del servei Bibliobús Suspensió del servei Bibliobús 17 de febrer de 2022

  Us informem que, a causa de diverses tasques de manteniment de  caràcter  urgent que cal realitzar al vehicle del  Bibliobús,    malauradament no es pot prestar servei aquest dijous 17 de febrer. Lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar tant als usuaris com a la resta de veïns i esperem reprendre el servei amb normalitat en breu.

 • Publicació al BOP de l’anunci de la Llicència Ambiental a nom de SPAIN PORTUGAL TRANSPORTES LOGÍSTIC, S.L. 11 de febrer de 2022

  Llicència Ambiental dedicada a dipòsit i magatzem de productes perillosos ubicada al Pol. Ind. Can Cavaller, Naus 6-7-8, de Callús, a nom de SPAIN PORTUGAL TRANSPORTES LOGÍSTIC, S.L.

   

 • CARAMELLES'22 CARAMELLES'22 10 de febrer de 2022

  Les Caramelles JA SÓN AQUÏ. Si vols participar a les Caramelles '22, ja siguis gran o petit, ja et pots apuntar. Els assajos comencen:

  - divendres dia 11 de febrer pels grans, a l'Escola de Música

  - el diumenge 13 de febrer pels petits, al pati de l'Escola Joventut

  Als assajos, ÉS OBLIGAT anar amb mascareta 

 • Publicació al BOP de l'anunci d'aprovació inicial Pressupost 2022 7 de gener de 2022

  El ple de l’Ajuntament de Callús, en data 21 de desembre de 2021, va aprovar inicialment el Pressupost General Municipal Consolidat, les Bases d’Execució del pressupost així com la plantilla de personal funcionari i laboral per a l’exercici econòmic 2022.

 • Publicació al BOP de l'anunci per l'elecció de jutge/ssa de Pau titular i substitut/a 7 de gener de 2022

  Per Decret de d’Alcaldia número 2021_246 de data 21 de desembre de 2021, s’ha acordat en aplicació de l’article 101 de la Llei Orgànica del Poder Judicial i dels articles 4, 5, 6 i 7 del Reglament 3/1995, la convocatòria per cobrir la plaça de Jutge/ssa de Pau Titular i Jutge/ssa de Pau Substitut/a.

Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:52
Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:52