Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'alcalde

Sigueu molt benvinguts i benvingudes a Callús!

La pàgina web de l’ajuntament vol ser un espai útil d’ajuda per informar-vos sobre qualsevol cosa que necessiteu saber del nostre poble. Hi podeu trobar informació sobre la geografia, la història, el patrimoni cultural i arquitectònic, l’actualitat... de Callús. I també notícies relacionades amb les entitats del poble; els serveis socials, d’educació i de salut a Callús; i també la manera de realitzar els tràmits més usuals que suposin una relació entre ciutadania i ajuntament, en un intent de facilitar la relació i estalviar-vos la presència física o l’ús de paper. (De totes maneres, si veniu a l’ajuntament també estarem encantats d’ajudar-vos i de servir-vos en els tràmits municipals.)

L’ajuntament és una institució al servei dels ciutadans. I tots els que hi treballem hi som per millorar el nostre poble: la vida de la seves persones, l’entorn i el territori perquè hi puguem viure millor, per fer més eficients els serveis públics... Per això us agrairem qualsevol suggeriment o proposta de millora que ens ajudi a fer millor la nostra feina de servei a la col·lectivitat.

És amb aquest esperit que tots els que formem part de l’ajuntament, com a treballadors, com a equip de govern, com a regidors i regidores, ens posem al servei de tota la ciutadania, de Callús i de fora, per facilitar-vos les relacions amb el nostre municipi.

Al vostre servei i a disposar!!

Darrera actualització: 06.02.2020 | 08:17
Darrera actualització: 06.02.2020 | 08:17