Notícies

 • DONACIÓ DE SANG DONACIÓ DE SANG 02/10/2023

  El proper dilluns, dia 9 d’octubre de 17h a 21h, es farà una nova campanya de donació de sang a la Plaça de l’Ajuntament. 

  Per a més informació, consulteu: 

  https://donarsang.gencat.cat/ca/

   

 • Qüestionari MILLORANT LA COMUNICACIÓ 26/09/2023

  Des de l'Ajuntament volem elaborar i implementar un Pla Local de Comunicació, on es defineixi l'estratègia i les línies d'actuació a seguir en matèria de comunicació municipal, amb la voluntat de que tota la ciutadania pugui accedir de forma fàcil, atractiva i entenedora al conjunt d'informacions, accions, productes i serveis del Consistori.

  És sota aquest marc que iniciem el procés amb una enquesta adreçada a totes les callussenques i callussencs.

  L'objectiu d'aquesta primera fase és conèixer els hàbits i l'opinió de la població al voltant de la comunicació municipal mitjançant un qüestionari anònim i confidencial, que es pot respondre de manera fàcil i ràpida per internet o físicament a l'Ajuntament, on s'ha habilitat un espai perquè el pugueu respondre en format paper.

  La col·laboració de totes les veïnes i veïns és fonamental per conèixer l'estat de partida de la comunicació actual i poder prendre mesures per millorar-la.

  Després d'aquesta primera contextualització, es preveuen unes sessions de treball que es plantejaran a totes i tots els ciutadans, entitats i grups municipals que hi vulguin participar.

  Us agraïm el vostre temps per aportar la vostra opinió. La vostra retroalimentació ens ajuda a millorar la nostra comunicació amb la comunitat.

  Per emplenar el qüestionari pots adreçar-te i emplenar-ho físicament a l'Ajuntament o si ho prefereixes, respondre de forma digital, de manera fàcil i ràpida, escanejant el QR o accedint al següent  enllaç https://l56hfgdfv2d.typeform.com/to/FXPJZ4XO

  DISPONIBLE FINS EL DIA 16 D'OCTUBRE.

 • NUTRICIÓ EN PATOLOGIES CRÒNIQUES NUTRICIÓ EN PATOLOGIES CRÒNIQUES 26/09/2023

  Posem en marxa la primera edició de l'Escola de la Salut a Callús i ja tenim la primera activitat programada!!!!!

  • Dia: Dijous  28/09/2023
  • Hora: 10:00h
  • Lloc: Sala de Plens
  • Ponent: Núria Vinyet Mestres (nutricionista del CAP)

  Tothom està convidat a aprendre i a compartir aquest missatge.

  L'objectiu és millorar la salut i el benestar de la ciutadania i acostar l'atenció primària a la comunitat. Es tracta d'una oportunitat d'aprendre i de créixer junts cap a una vida més saludable.

  La vostra participació és essencial per fer que la Salut creixi. Units som més forts, units som més saludables.

 • 1 D'OCTUBRE 6è Aniversari del Primer d'Octubre 22/09/2023

  Per a commemorar aquesta data especial, hem programat un seguit d'activitats i actes que esperem gaudiu.

  Seguim fent camí cap a un futur millor. 

  Us hi esperem !!!

 • JUGA BAGES JUGA BAGES 28/08/2023

  Torna el JUGA BAGES a Callús!!!!

  El Servei de cura puntual per a infants neix el curs passat de la mà del Consell Comarcal del Bages amb l'objectiu de millorar la conciliació de les famílies amb infants a càrrec de 4 a 12, en dies puntuals. JUGA BAGES està finançat pel programa "Temps X cures" del Departament d'Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

  El servei s'ofereix tots els dilluns de 17h a 19:30h a l'Espai Godmar (Passeig Anselm Clavé 19, bxos).

  Per poder assistir-hi cal inscriure's i complir la normativa del servei. Les inscripcions s'han de realitzar a través d'internet, amb el codi QR del cartell o mitjançant el link de la pàgina següent.

 • CURS D'INICIACIÓ A L'ELECTRICITAT I L'ELECTRÒNICA 25/07/2023

  Vols treballar com a ELECTRICISTA?

  Curs 100% SUBVENCIONAT, adreçat a joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits en el SOC com a demandants d'ocupació o millora d'ocupació.

  231h de formació en horari de 8:30h a 13:30h, impartida en el Gremi d'Instal·ladors del Bages, Berguedà i Moianès de Manresa.

  Inscripcions: Juliol - Inicis de setembre (PLACES LIMITADES)

  Per més informació, consultar el document adjunt.

Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:52
Darrera actualització: 12.02.2019 | 12:52